Onze diensten

Onze praktijk heeft de nieuwste technologie. Uw huisdier is bij ons in goede handen.

PREVENTIE EN ZIEKTES

Preventie is minstens even belangrijk als behandeling bij ziekte. Daarom kunt u hier terecht voor vaccinaties, ontwormingen, antiparasitaire middelen, gezonde voeding, ... U bent ook steeds welkom om advies te vragen over alles wat uw huisdier aangaat.

Ondanks alle mogelijke voorzorgen kan uw dier soms ziek worden. In dat geval kunt u steeds bij ons terecht voor de nodige behandelingen. Voor dringende gevallen zelfs 24/7.

CHIRURGIE EN HOSPITALISATIE

Sommige ziektes vallen niet op te lossen met een simpel prikje of medicijn. In dat geval is het mogelijk om hier op de praktijk operaties uit te voeren. Zowel preventief (bv. castraties en sterilisaties) als bij ziektes. Deze operaties gebeuren steeds met de grootste zorg en indien nodig wordt er gebruik gemaakt van gasanesthesie. 

Indien uw huisdier te ziek is om thuis te verzorgen, kan deze ook steeds op de praktijk gehospitaliseerd worden.

BEELDVORMING

Voor verdere diagnostiek is er op de praktijk een digitaal radiografietoestel en een echografietoestel aanwezig.  Zo kunnen we uw huisdier meteen binnenstebuiten keren wanneer nodig.

1

2

3

FYSIOTHERAPIE

Soms loopt alles niet even vlot en dan kan een beetje hulp van pas komen. Bijvoorbeeld na orthopedische operaties, bij artrose, bij verzwakking of verlamming, maar ook voor begeleiding van sporthonden, ... staan we klaar met de nodige toestellen en de nodige kennis om uw hond te helpen bij de training of revalidatie.

Als dierenarts heb ik in 2016-2017 de opleiding Fysiotherapie voor honden gevolgd om zo te zorgen dat uw huisdier de juiste zorg krijgt.

Kijk hier voor meer info: Fysiotherapie